Makelaardij Wim Achterkamp Vastgoed

Wim Achterkamp Vastgoed heeft in een korte tijd in Steenderen en omgeving een naam opgebouwd als makelaar/taxateur onroerende zaken. Voortbordurend op zijn ruim 30 jarige bankervaring als directeur van de plaatselijke Rabobank heeft Wim Achterkamp zich als zelfstandig financieel adviseur en makelaar in onroerend goed gevestigd aan de Bronkhorsterweg 32 te Steenderen.

Vanuit zijn kennis van financieringen in het algemeen, en van woningfinanciering in het bijzonder kan hij zijn diensten aanbieden aan alle personen die een huis of ander onroerend goed willen kopen. Vooral eerst inventariseren we welke de maximaal verantwoorde financieringslasten zijn, rekening houdend met de wensen van zijn cliënten, en gaan dan op zoek naar een geschikte woning of ander onroerend goed.

Maar ook aan de verkoopkant is marktverkenning en een goede onderbouwing van de waarde van onroerende goederen een eerste vereiste om een snelle verkoop succesvol te maken. De noodzakelijke theoretische kennis om als makelaar goed te kunnen functioneren heeft Wim Achterkamp opgedaan in de NVM opleiding (Nederlandse Vereniging van Makelaars) tot makelaar/taxateur onroerende zaken. Hij is in het bezit van het diploma van N.V.M. Studiecentrum Opleidingen Makelaardij S.O.M. B.V.

Zoek in ons woonaanbod: