Maisonnette - De Bongerd

De Bongerd 10
STEENDEREN
Kamers: 3
Vraagprijs: verkocht

Open Huis zaterdag 1 april 2017  11.00 tot 15.00 uur 

 

In het complex van ouderencentrum De Bongerd is dit appartement 1 van de 3 koopwoningen met een zolderverdieping. Hierdoor ontstaat een extra ruimte welke gebruikt kan worden als werkruimte, hobbyruimte of opslag van spullen. Ook van onverwachte bezoekers kan deze ruimte dienst doen als logeerruimte.

 

Entree via de hoofdingang of achteringang van de Bongerd. Het appartement ligt op de 1e verdieping en is zowel met de trap als met de lift bereikbaar.

 

Indeling:

Hal met toegang tot woonkamer, extra kamer voor berging, toilet, badkamer; grote woonkamer met deels open keuken, grote slaapkamer met aansluitend ruime badkamer met doucheruimte, toilet en wastafel. Mooi ruim balkon op het Zuid-Westen

 

Vaste trap naar zolderverdieping met werk, hobby of bergruimte. Ook is hier de afzuiginstallatie en Cv ruimte.

 

Totale woonoppervlakte is circa 85 m2. Overige ruimte circa 55 m2.

 

Door de centrale ligging in het dorp zijn veel voorzieningen op loopafstand bereikbaar.

De bushalte is tegenover het appartement, als ook de huisartsenpost, het pinnen bij de Rabobank geldautomaat, marktplein en supermarkt met postkantoor.

 

De servicekosten bedragen EUR 150,00 per maand. De VvE(vereniging van eigenaren) heeft een gezonde financi?le balans.

 

De bewoners van de koopappartementen maken gebruik van de voorzieningen van de Bongerd en kunnen meedoen aan allerlei activiteiten.

Bouwjaar: 1996. Het appartement verkeert in goede staat van onderhoud. Eventuele opwaardering van keuken en badkamer is naar keuze van de nieuwe bewoner(s).

 

 

Er wordt een bieden vanaf prijs gehanteerd van EUR 195.000,-- k.k. Dit betekent dat de huidige eigenaren bij deze bieding een tegenvoorstel willen doen, en dat daarmee de onderhandelingen kunnen worden gestart.

 

Aanvaarding in overleg.

 Bouwjaar: 1996
Perceeloppervlak:
Woonoppervlak: 85
Inhoud woonhuis: 400 m3
Oppervlakte woonkamer: 40
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 1

Zoek in ons woonaanbod: